It is currently Mon Aug 21, 2017 1:56 pm

All times are UTC-04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jun 29, 2008 9:03 am 
Offline
Forum Moderator
Forum Moderator
User avatar

Joined: Fri Feb 08, 2008 8:11 pm
Posts: 901
Location: In the basment
There is a new patch For Cod4 1.7

http://www.gamespot.com/pc/action/callo ... id=6193114


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 29, 2008 10:04 am 
Offline
Clan Member
Clan Member
User avatar

Joined: Thu Jan 24, 2008 4:33 pm
Posts: 1649
Location: Kitchener
good stuff way to stay on top of shit,

did they add new maps again,??


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 29, 2008 10:15 am 
Offline
Forum Moderator
Forum Moderator
User avatar

Joined: Fri Feb 08, 2008 8:11 pm
Posts: 901
Location: In the basment
No new maps...just fixed some problems with the last new maps...they are keeping on top of thing themselfs


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 29, 2008 10:53 pm 
Offline
Forum Moderator
Forum Moderator
User avatar

Joined: Fri Jan 04, 2008 5:26 pm
Posts: 1451
Xfire ID: SirJabbok
Steam ID: SirJabbok
Location: Ask your teammate that just died..
awesome, thx for posting this...otherwise i would've played forever using 1.6.....
Oh btw, i got CoD4 so ima try and stop by QF's server sometime...
For now im waiting on a new mouse to arrive (hate using damn touchpad)

_________________
                      Image
Character is what a man is in the dark.


Top
   
PostPosted: Fri Sep 04, 2009 8:10 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jul 26, 2009 2:22 pm
Posts: 39
Location: Athens
I will download the 1.7 patch when you start getting on it but for now I am keeping the reg for more servers :D

_________________
Image
Mess with teh Rooster and your Dead!


Top
   
PostPosted: Fri Sep 04, 2009 9:20 pm 
Offline
Allied Clan Member
Allied Clan Member
User avatar

Joined: Mon Mar 16, 2009 8:08 pm
Posts: 300
Location: Not Fucking Australia!
Rooster, this post is a year old, it's likely u have version 1.7 installed. Load the game and it will give you the version number in the corner.

_________________
Image
[00:43] Jabbok: its been soooo long!!
[00:43] Jabbok: im starting to develope a rash!


Top
   
PostPosted: Fri Sep 04, 2009 9:24 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jul 26, 2009 2:22 pm
Posts: 39
Location: Athens
No I had to reinstall it so I do not have any of the new patches... rofl!!

_________________
Image
Mess with teh Rooster and your Dead!


Top
   
PostPosted: Sat Sep 05, 2009 8:49 am 
Offline
Clan Member
Clan Member
User avatar

Joined: Sun Jun 29, 2008 4:19 pm
Posts: 1007
Xfire ID: qfposeidon
Steam ID: kennymcg1995
Xbox ID: kennymcg1995
Location: Illinois
Wait: You're saying that you don't have ANY of the patches but think you get MORE servers that way? I'd guess about 99% of the CoD4 PC community uses version 1.7, so you'll get WAYYYY more servers if you update. That, and there are 4 new maps that (I think) are in the 1.5-1.6 upgrade. Killhouse, Creek, Chinatown, and Broadcast.

_________________
Image


Top
   
PostPosted: Sat Sep 05, 2009 8:54 am 
Offline
Forum Moderator
Forum Moderator
User avatar

Joined: Fri Feb 08, 2008 8:11 pm
Posts: 901
Location: In the basment
Ya if you reinstalled you really should update to the newest patch out there (1.7)....you think you have alot of servers now just wait till you update there is over 10,000 servers right now waiting for you but you only need to play on ours (ok maybe a few others also).


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC-04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron